PRESENTACIÓ


El meu nom és Santitos. Sóc mestra d’educació infantil i, actualment, estic cursant un Màster sobre dificultats de l’aprenentatge i trastorns de llenguatge.

Voldria començar la meva presentació compartint, amb vosaltres, un trosset de mi… confessant-vos les meves dues grans passions.

La primera, l’educació, que ha bategat dins meu des de la meva infància. Era la meva vocació. La meva mare, sovint, m’explica com recorda els meus ulls ben oberts i el meu somriure quan, de molt petita, deia: “jo de gran vull ser mestra” (amb aquell accent andalús tan bonic que tenia!). Aquest record, que acull la memòria de la meva mare, no evocava una idea passatgera. ¡era el reflex, real, d’un sentiment  que m’acompanyaria tota la vida! Avui, porto 14 anys de docència al cor.

El segon, els contes. En tots aquests anys compromesa amb  l’ensenyament, els contes, sempre, m’han acompanyat … la Literatura Infantil em té enamorada! Els relats no només em fan vibrar a mi, també sedueixen als meus i les meves alumnes fent-los brillar els ulls! M’encanta sentir com tant ells, i elles, com jo ens  lliurem, plenament, a la fantasia que sostenen les històries

Per a volar, els ocells tenen ales i els infants, llibres.

Jaume Centelles. Mestre i referent LIJ