Àlbum per a dies de pluja

You are currently viewing Àlbum per a dies de pluja

“Àlbum per a dies de pluja” és una història ben tendra que calarà, suaument, en el vostre interior.

Hi ha històries que travessen i et deixen surant a dins d’un sospir. Potser la raó sigui per la seva autenticitat, o per la seva bellesa, per la seva veracitat o perquè és el fidel reflex de la vida… El fet és que, en acabar de llegir-les, sents com aquella lectura ha teixit dins teu. “Àlbum per a dies de pluja” és, per descomptat, una d’aquestes lectures. Calarà suaument en el vostre interior.

Dani Torrent, l’autor del conte “piu-piu”, és qui dóna vida a aquesta delícia d’àlbum il·lustrat. Les seves il·lustracions amb tons groguencs, que conviden a un viatge a temps passats, el seu llenguatge senzill però atapeït de reflexions filosòfiques, el seu estil poètic… el delaten!

El protagonista d’aquesta història, rebrà un regal ben especial el dia del seu aniversari, una càmera de fotos! Quan deixa de ploure i el sol esclata a mitja tarda, ell i la seva família (les seves germanes, l’oncle Ramon, la mare, el pare i en Rufus, un gosset encantador) surten de casa per esprémer les últimes hores de l’últim dia de vacances.

Aquest protagonista de cabell arrissat, de galtones rosades i ulls de color mel, acompanyat de la seva cadira de rodes, anirà immortalitzant els instants d’aquell dia i, entre captura i captura, ens farà reflexionar sobre la importància de viure plenament, en cos i ànima, l’aquí i l’ara… Un, dos, tres clic!

Deixa un comentari