La història del petit liró que no podia dormir

You are currently viewing La història del petit liró que no podia dormir

Us confessaré que per al nostre protagonista, dormir, és un suplici. Ell no té son, els seus ulls estan ben desperts i no troba la manera d’adormir-se. Com pot agafar la son i ser un bon liró?

Aquest petit liró de pèl marró, d’orelles grans, de cua llarga i peluda… conquistarà els nostres sentits.

Com bé sabeu; els lirons, són rosegadors coneguts, arreu del món, per ser grans dormilegues o, dit d’una altra manera, per ser experts en l’art de dormir.

Dormir, per aquests petits animalons, no té cap secret. És una tasca ben fàcil. Només cal tancar els ulls i agafar la son durant… sis mesos!! Des que comencen els primers indicis de fred fins l’escalfor del sol de l’estiu.

Bufar i fer ampolles, oi? Doncs us confessaré que per al nostre protagonista, dormir, és un suplici. Ell no té son, els seus ulls estan ben desperts i no troba la manera d’adormir-se. Com pot agafar la son i ser un bon liró?

Aquesta pregunta el portarà a passejar pel bosc a la recerca de respostes. Es trobarà amb molts animals que li xiuxiuejaran com ho fan per dormir. Però, sabeu una cosa? Mentre expliquen la seva infal·lible estratègia, cauran desplomats de la son!. El nostre amic quedarà perplex. Tots saben dormir, menys ell!

Ho aconseguirà?

Deixa un comentari