Animalades

  • Post comments:0 Comments
  • Post category:Contes
You are currently viewing Animalades

És un llibre que més enllà de presentar les lletres, amb versos plens d’encant i d’humor, pot ser admirat com una Oda a la Naturalesa!

Avui us porto un llibre abecedari realment preciós que m’ha fet arribar @bruixolaeditorial.

No és la primera vegada, ni serà l’última, que li dedico un espai a aquesta editorial. Ja fa algun temps que us en parlo d’ella i és que em neix del cor ensenyar-vos les seves delicioses propostes; propostes que, senzillament, m’encisen!

Fer un abecedari, i que aquest sigui original, és tot un repte! Com sabeu podem trobar-ne molts… però us confesso que aquest, com adverteix la seva portada, és molt especial. Per a mi, el títol no enganya i el llibre no decep en absolut!

És un llibre que més enllà de presentar les lletres, amb versos plens d’encant i d’humor, pot ser admirat com una Oda a la Naturalesa; ja que no només convida a llegir i a gaudir de la musicalitat de la poesia, sinó que exalta la bellesa de la natura homenatjant alguns dels #animals que hi viuen en ella.

Així, en obrir les pàgines d’aquest llibre, emprendrem un viatge, pausat i fascinant, que ens portarà a conèixer bèsties ben dispars: una aranya que vol teixir una tela per a pescar, un feliç Oriol que vola pels camins brillants del sol, un Wapiti xocolata que brama enmig del bosc, una zebra que passeja sempre vestida d’etiqueta… En definitiva quedarem embadalits davant d’una pila de personatges entranyables i únics que han estat il·lustrats amb tanta delicadesa que t’acaronaran els sentits!

Deixa un comentari