Cicatrius amb una altra història

  • Post comments:0 Comments
  • Post category:Contes
You are currently viewing Cicatrius amb una altra història

Et confesso que no et deixarà indiferent. En absolut. T’absorbirà. Quedaràs xop d’emocions. Et calarà ben a fons. El sentiràs a les entranyes.

Respira, atura el ritme frenètic del dia, seu còmodament… I deixa’t endur per la màgia que esquitxa cada pàgina del llibre “Cicatrius amb una altra història”, ideat per Momentum-McCann Worldgroup Barcelona i editat per @estrellapolareditorial .

Et confesso que no et deixarà indiferent. En absolut. T’absorbirà. Quedaràs xop d’emocions. Et calarà ben a fons. El sentiràs a les entranyes.

L’Adam, en Bernat, la Manar i en Marc són els protagonistes de les històries que es bressolen, dolçament, dins d’aquest llibre solidari il·lustrat per la sensibilitat de la Manuela Montoya, en Julio Antonio Blasco i l’Albert Arrayás.

Protagonistes reals que han estat hospitalitzats a l’Hospital Sant Joan de Déu. Durant l’hospitalització; han requerit uns tractaments que han provocat unes cicatrius al cos, unes marques a la pell que cap infant hauria de viure.

En Marc, la Manar, en Bernat i l’Adam han volgut explicar-nos les seves cicatrius, les seves històries… Escrivint, amb l’ajuda de @pallapupas, uns relats meravellosos i plens de fantasia. Relats on s’ensumarà la fortalesa interior, on apareixerà la por embolcallada de valentia, on les ombres es vestiran de llum, d’esperança, de somnis, d’il·lusions. Relats escrits i dibuixats per fer que el pas de la malaltia, sigui un record positiu… I la vida s’ompli de rialles.

Així; en Bernat es convertirà en un tauró a qui li agrada, d’allò més, el plàncton de llaminadures, la Manar serà una fada molt valenta que convertirà les bruixes en erugues i en Marc i l’Adam es transformaran en dos astronautes que viatjaran per l’espai a la recerca d’aventures!

Deixa un comentari