Contes personalitzats

  • Post comments:0 Comments
  • Post category:Contes
You are currently viewing Contes personalitzats

Certament és un dels contes personalitzats més complerts que mai he tingut a les mans!

No sé si us passa a vosaltres, però quan busco contes personalitzats… m’és difícil penetrar dins la història, sentir-me part d’ella. De vegades; la raó és un text sense substància, d’altres unes imatges sense suc ni bruc!

Fa uns dies vaig tenir l’oportunitat de gaudir amb uns contes personalitzats que fugen de la simplicitat. Contes infantils que busquen despertar emocions, ser reflex de la realitat del nostre entorn, ser model d’inclusió farcint les imatges de valors, d’humanitat… És el cas dels àlbums il·lustrats que us presento avui. Jo, vaig quedar embadalida!

L’Aurora Doblas, l’Anna Mongay i la Sandra Doblas són les artesanes d’aquest bonic projecte, @miralldecontes.

Un projecte que no només aglutina una història i unes il·lustracions atraients, sinó que també sospesa un format realment atractiu:

• Apareixen diferents tipologies textuals al llarg de les pàgines

• Possibilitat de personalitzar la dedicatòria

• Versió tapa dura amb fotografia (en aquesta versió, inclús s’ha pensat en els germans! I, si es vol, poden tenir algunes pàgines on acompanyin, de fons, al protagonista de la història)

• Versió tapa tova en format conte-quadern (en quest format es contempla la possibilitat d’autopersonalitzar-lo! Així, el nen o la nena poden escriure el seu nom o dibuixar-se a l’espai marcat que trobaran a les pàgines.)

Certament és un dels contes personalitzats més complerts que mai he tingut a les mans!

Deixa un comentari