El bany d’en Benet

  • Post comments:0 Comments
  • Post category:Contes
You are currently viewing El bany d’en Benet

En aquesta aventura ningú s’espera la “sorpresa” final… serà llavors quan la tendresa, el risc i l’aventura es transformin en diversió!

Hi ha contes que relaten fets reals, d’altres que guarden històries fantàstiques. Hi ha #contes farcits de romanticisme, de ficció o de valors… I també estan aquells relats brillants, excepcionals i divertits com aquest que ens regala @bruixolaeditorial i que us presento avui!

Julien beziat, és el creador del bonic llibre il.lustrat “Mäko” i també és el responsable d’aquesta història que t’atraparà des del principi, que despertarà la teva curiositat i t’endinsarà en una aventura, que farà que et bategui el cor i que, en acabar de llegir-la, et trenquis de riure!

En Benet és un aneguet de peluix i no és una joguina qualsevol; de totes les del bany, ell és el nino preferit!

Un dia, mentre la banyera s’acabava d’omplir, en Benet va relliscar de la vora de la banyera i va caure a dins! Com que la banyera s’estava omplint d’aigua, les altres joguines del bany de seguida van córrer a ajudar-lo, però les coses es van complicar i cada cop era més perillós… Quina sort té en Benet de comptar amb uns companys de banyera que li ensenyaran el valor de l’amistat i el coratge!

En aquesta aventura ningú s’espera la “sorpresa” final… serà llavors quan la tendresa, el risc i l’aventura es transformin en diversió!

Deixa un comentari