Nenes i nens

  • Post comments:0 Comments
  • Post category:Contes
You are currently viewing Nenes i nens

Un llibre fotogràfic que té la voluntat de trencar estereotips, de donar un lloc real a la infància i a la seva sexualitat sense tabús.

Aingeru Mayor i Susana Monteagudo són les ments responsables de la joia que us presento avui. Es tracta d’un llibre fotogràfic nascut de la investigació, de la recerca, de la reflexió, de la voluntat de trencar estereotips, de donar un lloc real a la infància i a la seva sexualitat, sense tabús.

Cada pàgina captura moments de vida. Cada pàgina rebel•la experiències reals d’uns nens i nenes, d’edats diferents, que han decidit obrir-nos el seu cor per explicar-nos qui són. No és un escenari fàcil aquest d’explicar als altres qui som, què ens agrada i què no, què sentim… oi? Però els 27 infants que vesteixen aquest llibre, s’obren en canal i ens confessen amb certesa, amb veu segura i sincera allò que els fa especials, únics i diferents perquè “al món hi ha moltes nenes i molts nens. Milers de milions… I no n’hi ha dos que siguin iguals.  Cadascuna, cadascun, és una nena o un nen a la seva manera”

Creieu-me quan us dic que aquest llibre és com un viatge, com una finestra al món. Un món viu, un món d’afirmacions i de contraposicions. Per això, a dins de les pàgines d’aquest llibre, observem nenes amb cabell curt i nens amb cabell llarg, nens a qui els apassiona el ball i nenes que no en volen sentir parlar, nens que quan van escoltar-se van descobrir que volien ser nenes o al contrari, nenes que l’ànima els crida que són nens.

Part dels beneficis obtinguts per la venda d’aquest llibre, van destinats a #chrysallis Euskal Herria, Asociació de Famílies de Menors Transexuals.

Deixa un comentari