El pirata de les estrelles

  • Post comments:0 Comments
  • Post category:Contes
You are currently viewing El pirata de les estrelles

Una història plena de ritme, de força que, senzillament, t’absorbirà!

Hi ha històries plenes de ritme, de força que, senzillament, t’absorbeixen. Com és el cas del conte que us presento avui. El “Pirata de les estrelles” neix de la sensibilitat d’Albert Arrayás.

Un traç delicat i de colors càlids aconsegueixen unes il·lustracions precioses que t’acaronen els sentits.

Ulisses, el pirata Barba-roig, és conegut, arreu del món, no només pel seu gran vaixell pirata sinó, també, per la seva llarguísssssima barba roja. Dins d’ella s’amaguen les aventures més intrèpides i misterioses que mai us pugueu imaginar.

Un dia, sol en el seu vaixell, sent que ja no té forces per continuar navegant. Havia travessat tempestes ferotges i portava més de deu llunes a la mar, ja no li quedava res per menjar. El Barba-roig es moria de gana. Una nit; estirat a la coberta del seu vaixell, i amb l’esperança perduda, els seus ulls s’encanten amb els milers d’estrelles que brillen al cel i, de cop, la seva ànima aventurera torna a revifar: “Em menjaré totes les estrelles! Però… com podria arribar al cel?” Una encisadora sirena de cabells blaus, un majestuós remolí de vent i una dolça balena de cua immensa, li portaran la resposta.

Cansat i afamat arribarà al cel i es donarà un bon festí. Però, les llàgrimes d’una lluna commocionada li faran reflexionar. El Pirata Ulisses, el Barba-roig, sentirà com el colpeja la tristesa i buscarà la forma de retornar les estrelles i, alhora, retornar-li la felicitat a la lluna.

Deixa un comentari