Sota el meu arbre!

  • Post comments:0 Comments
  • Post category:Contes
You are currently viewing Sota el meu arbre!

Un conte per prendre consciència que educar vers l’estima i el respecte a la naturalesa, és necessari!

El tàndem que formen l’escriptora Jo Witek i la il·lustradora Christine Roussey, fa temps que em deixa embadalida. Sí, ho confesso… aquesta col·lecció, de @bruixolaeditorial, em fa embogir d’amor i quan tinc a les mans un nou exemplar, sento intensament que sostinc una joia. Així, la joia que us presento avui fa olor a fusta, a natura, a serenor, a sensacions cinestèsiques, a capçada i arrels, a anys de saviesa. Fa olor a vida.

En obrir les pàgines d’aquest conte, et transportes. De sobte, et sents acaronada per fulles de colors i notes els teus peus nus a la gespa.

La protagonista d’aquesta col·lecció, la nena del llacet de seda i galtes vermelles, sap quina és aquesta sensació! A ella li agrada molt estirar-se sobre la gespa, omplir de puresa el seu cos i sentir com el seu cor batega de felicitat al costat de l’arbre que, cada dia, l’espera al parc. És el seu arbre amic! Un amic de coll alt i cara de fusta que sempre és a prop d’ella. Que malgrat no tenir orelles, ni ulls, ni peus… És el seu amic d’aventures i el guardià dels seus secrets!

Un conte fabulós que et farà sentir “l’aquí i l’ara”. Que farà aturar-te i redescobrir l’amor cap a la natura… El nostre tresor més preuat!

Que et farà prendre consciència que educar vers l’estima i el respecte a la naturalesa, és un dels llegats més bonics que podem deixar!

Certament, @bruixolaeditorial s’entrega a l’educació emocional, a l’educació en valors… posant al nostre abast històries que, com la pluja fina, calen ben a dins. És un regal poder gaudir de contes que permeten educar la mirada i el cor!

Deixa un comentari