Després de la pluja

  • Post comments:0 Comments
  • Post category:Contes
You are currently viewing Després de la pluja

Coneixes la història d’aquesta dolça guineu?

Ara que ha parat de ploure i que el cel ens regala moments de claror… Em ve al cap el conte “Després de la pluja”. Història que brolla de la creativitat d’en Miguel Cerro.

Les seves pinzellades farcides de colors intensos, embolcallen d’energia i frescor les pàgines d’aquest àlbum il·lustrat que, l’any 2015, s’erigeix amb el VIII Premi Internacional de Compostela.

En aquell temps que les bèsties parlaven, hi havia un bosc meravellós on vivien animals de tota mena. Un bon dia; un núvol, espès i negre, enfosqueix el cel i comença a ploure amb tanta força que els animals es refugien a la cova d’una muntanya.

Quan va deixar de ploure aquests animals comencen a tenir gana i set però … Sortir a buscar aigua i menjar, és una gosadia!

La veueta humil d’una voluntariosa guineu es topa amb l’ego dels animals que no accepten la seva ajuda, no els fa servei. Trista, sola i abraçada pel silenci de la nit veurà unes cuques de llum. La guineu les ajudarà a protegir-se portant-les a la cova. Des d’aquella nit, mai més tornarà a faltar llum als seus ulls… ella és tan important i vàlida com la resta d’animals!

Deixa un comentari